Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com

Generic selectors
Alleen exacte resultaten
Zoeken in titels
Zoeken in inhoud
Zoeken in nieuws
Zoeken in alle pagina's
 

ControlCat

Hi, ik ben ControlCat

De digitale huiskat van familie Office Extensions. Ik ben nog jong en ik help familie Office Extensions bij het uitdragen van ons 3xNO uitgangspunt. No frustration, No waste en No risk. Dit doe ik door jou zoveel mogelijk online inzicht te geven in wat wij weten over jouw IT omgeving.  De familie Office Extensions streeft er naar om de slimste jongens(m/v) van de klas te zijn; en ik de slimste Kat.

Ik weet elke dag een beetje meer

Op dit moment ben ik nog maar een paar maandjes oud en groei hard. Door goed te eten en te luisteren weet ik elke maand weer meer. Nu al weet ik best veel te vertellen over projecten, opgeloste of lopende storingen of andere vragen, voortgang van tickets, apparatuur en nog veel meer.

Vormgeving

Nu werk ik hard aan het onderdeel “Apparatuur”. En daarna ga ik me richten op de vormgeving, zodat het ook op je mobiele telefoon er goed uit komt te zien. En ik ben nog lang niet uitgeleerd, dus ik blijf en blijf lekker groeien.

Hi, wil je een keer kennis met me maken?

Neem dan contact met me op!

T. 033 888 1980