Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Dell Latitude

Wat is Dell Latitude?

De Dell Latitude is de meest veilige, beheersbare en betrouwbare laptop van zijn bedrijfsklasse ter wereld gecombineerd met uitstekende support voor je eindgebruikers. Nu de werkschema’s steeds mobieler worden, wordt de behoefte aan een systeem dat de hele dag blijft werken en dat je moeiteloos overal mee naar toe kunt nemen steeds groter. Dell heeft zijn nieuwe Latitude systemen ontworpen met een batterij die de hele dag meegaat, een dunner, lichter frame en veelzijdige dockingopties zodat je productiever bent dan ooit.

Veilige laptops

Alleen Dell biedt uitgebreide versleuteling, geavanceerde verificatie en toonaangevende malwarepreventie vanuit één bron. Dell Data Protection (DDP)-oplossingen zijn ontworpen om je eindgebruikersdata helpen te beschermen, waar deze ook heen gaat en om eindpuntbeveiliging en naleving centraal te beheren. Uw gebruikers kunnen zonder onderbreking of verminderde prestaties met de bekende hulpprogramma’s werken.

Voeding voor onderweg

De Dell Power Companion levert een aanzienlijk langere gebruiksduur van de batterij, voor een grotere productiviteit onderweg. Dit lichtgewicht, compacte en handige apparaat voorziet Dell Precision tot twee smartphones, tablets of andere USB-geschikte apparaten van stroom. Werk tot wel 28 uur op de Dell Precision serie met Dell Power Companion.

Maak je laptop compleet

Onmisbare gadgets bij elke laptop. Een professionele laptoptas of een dockingsstation om nog efficiënter te kunnen werken. Raak niet uitgeklikt met een (draadloze) muis en een toetsenbord voor meer gebruikersgemak. Allemaal verkrijgbaar bij Office Extensions.

Service van Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. Met slimme oplossingen en 100% toewijding. Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je Office 365 intensief gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat Office 365 en wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.

*De 1/4 gadgets ¾ mens regel. Aldus het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI)

Jelle
Wil je ook een Dell Latitude laptop?
Neem dan contact op met Jelle of bel 033 888 1980.
Ons team staat graag voor je klaar.
Neem contact op met Jelle

T.033-8881980