Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Dell OptiPlex

Wat is Dell OptiPlex?

Krachtige zakelijke desktops met beveiligingsfuncties van topklasse, ontworpen voor een verfijnde gebruikerservaring die eenvoudig kan worden beheerd. OptiPlex desktops zijn ontworpen om in jouw omgeving te passen. Dell heeft ze gemaakt met de kracht van Intel 7e generatie processors in een ruimtebesparend ontwerp, zodat je profiteert van de maximale prestaties van een model dat het beste past in je werkruimte.

Alle voordelen op een rijtje

  • Werk ongestoord: deze desktops worden geleverd met dezelfde betrouwbaarheid en de ruimtebesparende voordelen die je gewend bent zonder in te leveren op prestaties of vermogen.
  • Houd meer werkruimte over: speciaal ontworpen kabelafdekkingen verminderen rommel en passen bij het ontwerp van chassis voor een efficiëntere en meer aantrekkelijke werkruimte.
  • Service in alle eenvoud: toegankelijk systeemonderhoud dankzij gereedschapsloos onderhoud en in-band management zodat je eenvoudig kunt upgraden en onderdelen kunt vervangen.
  • Blijf flexibel: de nieuwe OptiPlex Small Form Factor All-in-One standaard geeft jouw pc het uiterlijk van een All-in-One, en biedt tegelijk de ultieme beeldschermflexibiliteit die je tegenwoordig nodig hebt.

Preferred Dell Partner

Mensen en techniek zijn ons grootste kapitaal. Daar investeren we in. Via interne opleidingen, maar ook met behulp van externe partners, zoals Dell. Via deze mondiale speler hebben wij toegang tot de laatste ICT ontwikkelingen en middelen. Onze professionals volgen er intensieve trainingsprogramma’s en kunnen in extreme gevallen terugvallen op de support van deze gigant. Als Preferred Dell Partner kunnen wij de maximale performance uit jouw ICT-investering halen.

Service van Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. Met slimme oplossingen en 100% toewijding. Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je Office 365 intensief gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat Office 365 en wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.

*De 1/4 gadgets ¾ mens regel. Aldus het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI)

Jelle
Wil je ook een Dell OptiPlex?
Neem dan contact op met Jelle of bel 033 888 1980.
Ons team staat graag voor je klaar.
Neem contact op met Jelle

T.033-8881980