Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Dell Precision

Wat is Dell Precision?

Volledig aanpasbare werkstations met superieure prestaties, gecertificeerd voor professionele applicaties. Met de krachtigste Intel® processoren en een innovatief design. Dankzij beschikbare 4K Ultra HD touchscreens, duurzaam Corning Gorilla Glass en een dun en licht chassis voor draagbaarheid. Tevens geschikt voor support van meerdere harde schijven. Het Dell Precision mobiele werkstation is ideaal om jouw creaties te realiseren.

Afgestemde prestaties

De Dell Precision Optimizer is ontworpen om jouw tijd te maximaliseren en efficiëntie te verhogen door middel van instellingen die professioneel zijn afgesteld om eisen van specifieke softwaretitels te detecteren. Zo kan jouw Dell Precision optimaal presteren zonder ellenlange installaties.

Voeding voor onderweg

De Dell Power Companion levert een aanzienlijk langere gebruiksduur van de batterij voor een grotere productiviteit onderweg. Dit lichtgewicht, compacte en handige apparaat voorziet Dell Precision tot twee smartphones, tablets of andere USB-geschikte apparaten van stroom. Werk tot wel 28 uur op de Dell Precision serie met Dell Power Companion.

Maak je laptop compleet

Onmisbare gadgets bij elke laptop. Een professionele laptoptas of een dockingsstation om nog efficiënter te kunnen werken. Raak niet uitgeklikt met een (draadloze) muis en een toetsenbord voor meer gebruikersgemak. Allemaal verkrijgbaar bij Office Extensions.

Office 365 via Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. Met slimme oplossingen en 100% toewijding. Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je Office 365 intensief gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat Office 365 en wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.

*De 1/4 gadgets ¾ mens regel. Aldus het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI)

Jelle
Wil je ook een Dell Precision laptop?
Neem dan contact op met Jelle of bel 033 888 1980.
Ons team staat graag voor je klaar.
Neem contact op met Jelle

T.033-8881980