Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Downloads

Hieronder vind je een overzicht van eBooks, whitepapers, stappenplannen, checklisten en meer content die we gratis ter download aanbieden.

Office 365

eBook: 9 Mythes over het overstappen naar de cloud.

Wanneer je de stap wil zetten naar de cloud, dien je de feiten te kennen. Je organisatie vertrouwt er immers op. Wil je daarom weten welke negen mythes over de cloud, die je mogelijk voor waar hield, niet waar zijn?

Download
eBook: Aan de slag met Office 365

Je hebt gekozen voor Office 365 en daar wil je het maximale uithalen. In dit eBook vind je alles wat je moet weten om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s optimaal gebruik gaan maken van alle mogelijkheden die Office 365 biedt.

Download
eBook: De moderne werkplek waakhond

In dit eBook lees je hoe Office 365 je helpt om veilig in de cloud te werken. Enkele onderwerpen: Hoe je het mobiel werken beter kunt beveiligen en effectiever kunt laten functioneren en aan welke wetten je moet voldoen omtrent gegevensopslag.

Download
eBook: De beste methode om Office 365 te implementeren

Wat de beste methode om Office 365 te implementeren precies is, verschilt per organisatie. Toch willen we je deze zeven best practices niet onthouden.

Download
eBook: Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met Dynamics 365

Laat je inspireren door verhalen van klanten en kom te weten hoe organisaties de technologie van Dynamics 365 gebruiken voor het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.

Download

Software Asset Management

eBook: 5 manieren om te besparen op Microsoft licenties

Met 5 effectieve Software Asset Management stappen kunt u al tot 30% bezuinigen op Microsoft licentie.

Download
Checklist: 10 stappen voor effectieve Software Asset Management

Deze checklist bevat 10 Software Asset Management tips die uw organisatie kan helpen om systematisch minder uit te geven aan software licenties.

Download
eBook: 8 simple steps to effective Software Asset Management

Veel organisaties onderschatten de waarde en de omvang van al hun Software-licenties.

Download

Security

eBook: Beveilig uw zwakste beveiligingsschakel: de werknemer

Jouw gids om te helpen bij het detecteren en voor zijn van sociale hacks en aanvallen. Het eBook helpt om te begrijpen waar jij je bedrijf beter kunt beveiligen tegen de groeiende cybercriminaliteit.

Download
Quiz: Veilig internetten

Het belang van veilig internetten begint bij steeds meer mensen door te dringen. Niet alleen op computers maar ook op tablets en smartphones is veiligheid een belangrijk item. Benieuwd hoe veilig jij internet? Start de quiz en kom er achter wat voor type je bent!

Download
eBook: De tijdlijn van een hack (met actiepunten om het te voorkomen)

Cybercriminelen zijn altijd op zoek naar een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot jouw systemen. Lees in dit eBook hoe je dat het beste kunt voorkomen.

Download

T.033-8881980