Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

ISO-certificeringen

Klantgegevens zijn heilig voor ons

Wat dat betreft zijn we Fort Knox. We werken en zijn gecertificeerd volgens de nieuwste internationale standaard voor informatiebeveiliging, ISO 27001:2013. Dat wil zeggen dat onze procesmatige benadering van planning, van implementatie, van bewaking, van evaluatie en van de continue verbetering van onze informatiebeveiliging  aan alle gestelde officiële, internationale eisen voldoet. De onafhankelijk certificerende instantie, is daarbij onze strenge controleur. Wij laten geen enkel risico onopgemerkt. U ook niet. Samen nemen we passende maatregelen om die risico’s in kaart te brengen en beheersbaar te maken. De bescherming van uw kostbare gegevens heeft bij ons dan ook de allerhoogste prioriteit.

Blije, tevreden klanten vormen ons bestaansrecht

Dat we ISO 9001:2015 gecertificeerd zijn, vinden we dan ook pure noodzaak. Het bevestigt officieel dat we beschikken over een kwalitatief hoogwaardige en effectieve werk-inrichting en dat onze interne processen dik in orde zijn. Ofwel dat we op een gestructureerde manier invulling geven aan ons kwaliteitsmanagement. Dat is fijn. Ook fijn dat we die tevreden geluiden terughoren in onze dagelijkse praktijk. Maar ons uitgangspunt is dat het altijd beter kan. Dus nee, zelf zijn we gelukkig nooit helemaal tevreden.

carlo-new
Meer informatie over onze ISO certificering?
Bel Carlo: 033 888 1980.
Hij vertelt je er graag meer over.
Neem contact op met Carlo

T.033-8881980