Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Klantcases

Wij helpen onze klanten slimmer te werken, beter te presteren en zo blijvend de competitie aan te kunnen in een zich razendsnel ontwikkelde wereld. Ons uitgangspunt: No Frustration. No Waste. No Risk. We geven klanten (digitale) controle (terug) over hun ICT. Een aantal mooie voorbeelden uit de praktijk!
Humanitas: Moderne Werkplekken met Office Extensions
Een zorgeloze migratie naar moderne werkplekken. Met Office Extensions durfde Humanitas die uitdaging wel aan te gaan.
Bekijk deze case
Infradax: snel en betrokken VoIP beheer met Office Extensions
Met een team van zo’n 25 IT – lifecycle specialisten biedt Infradax IT hardware, support en consultancy voor partners. Flexibel, persoonlijk en snel. En dat biedt Office Extensions aan Infradax. Zonder kabels. In de cloud.
Bekijk deze case
Mobilee: care-free werken met Office Extensions
Zo’n 40 consultants moeten op ieder moment, op iedere locatie hun laptop kunnen openklappen en aan de slag kunnen. Zonder haperen, zonder blauw scherm, zonder onaangekondigde updates. Daar zorgt Office Extensions voor.
Bekijk deze case
Afvalbeheerder Cure: betere dienstverlening dankzij Office Extensions
Zo’n 100 medewerkers van Afvalbeheerder Cure zamelen dagelijks afval in van ruim 135.000 huishoudens. Afvalbeheer van A tot Z. Office Extensions beheert de ICT. Van A tot Z.
Bekijk deze case
Stichting Omroep Muziek: in de cloud met Office Extensions
Het ontsluiten van kunst & cultuur voor iedereen. Dat is de ambitie van Stichting Omroep Muziek. Office Extensions helpt hen deze doelstelling te realiseren.
Bekijk deze case
Onze oplossingen

Cloud

Of je nu op kantoor bent of onderweg; Office is er voor jou. Je krijgt gewoon meer dingen voor elkaar in minder tijd.

Telefonie

Met Hosted Telefonie communiceer je via de cloud. Je kunt gebruik maken van ieder toestel.

Dataverbindingen

Met glasvezel (fiber) weet je jezelf verzekerd van superieure snelheid en veiligheid.

,,

Slidebuilder heeft het gebruiksgemak van PowerPoint binnen onze organisatie enorm doen toenemen. En je kunt meer dan presentaties maken, ik ben inmiddels groot fan van de mogelijkheid om rapportages op te maken.

,,

Dankzij Slidebuilder zijn onze presentaties niet langer een ratjetoe van persoonlijke stijlen en voorkeuren van de makers. Door gebruik te maken van de sjablonen zien de presentaties er professioneel uit en kost het minder tijd om ze te maken. Slidebuilder maakt van elke PowerPoint gebruiker een designer.

,,

'Om overal, op ieder moment en op ieder apparaat lekker te kunnen werken heb je gewoon een goede infrastructuur nodig. Die maak en onderhoud je niet even zelf. Office Extensions houdt die motor voor ons draaiende'

,,

‘Het gedigitaliseerde unieke omroeparchief van de Stichting Omroep Muziek, met bladmuziek vanaf het begin van het radio- en televisietijdperk, veilig in de cloud bij Office Extensions'.

,,

'Als ik Office Extensions bel, dan weet ik dat ik binnen afzienbare tijd een compleet nieuwe locatie aangesloten heb op telefonie en internet volgens onze bedrijfsstandaard'.

,,

‘Wie je ook aan de lijn krijgt, je wordt altijd netjes te woord gestaan’.

T.033-8881980