Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Cure Afvalbeheer

“Onze ICT was vastgelopen.

Sinds de overstap hebben we weer controle!”

Vraag: controle & meer efficiëntie

Zo’n 100 medewerkers van Afvalbeheerder Cure zamelen dagelijks afval in van ruim 135.000 huishoudens. Afvalbeheer van A tot Z.
Van een vastgelopen ICT-omgeving, via een complete migratie naar zorgeloos werken in de cloud: Office Extensions beheert de ICT. Van A tot Z.

Oplossing:

Office 365

Hardware

Telefonie

Migratie naar de cloud

Alle oplossingen

Migratie naar zorgeloos werken in de cloud

“In 2017 heeft Office Extensions een aanbestedingstraject gewonnen, met name omdat zij heel concreet en helder konden uitleggen welke stappen ons grip zouden geven op onze ICT. Het overzicht hadden we namelijk verloren en een migratie klonk als een enorm project wat alleen maar fout kon gaan. De migratie is uiteindelijk heel goed verlopen, we hebben kosten bespaard door zelf computers aan te schaffen in plaats van te leasen, we betalen alleen voor programma’s die we ook daadwerkelijk gebruiken en alle kabels in onze serverruimte zijn strakgetrokken. Kortom: we hebben onze ICT weer helemaal onder controle!”

Henri Kox, ICT-verantwoordelijke bij Cure

De uitdaging: vastgelopen ICT-omgeving

Frank van Strijp, directeur bij Cure, vertelt over de aanleiding van de overstap naar Office Extensions. “Hoe groter onze organisatie werd, hoe groter ook de ICT-rompslomp. En toen onze ICT-beheerder strategische wijzigingen doorvoerde, raakte Cure verstrikt in bureaucratie. Die vertragingen verstoorde onze dienstverlening naar klanten.”

De overstap: No Frustration

Op een gegeven moment viel de beslissing over te stappen. Maar hoe vertaal je als ‘leek’ een complexe ICT-omgeving naar een concrete offerte-aanvraag? En hoe kies je vervolgens uit al die verschillende aanbieders?

Frans van Strijp: “Ik heb geen verstand van ICT, dus ik kijk daar heel pragmatisch naar. Slimme jongen die mij goed kan uitleggen hoe een migratie precies werkt. Office Extensions bleek die slimme jongen. Ze wisten steeds helder uit te leggen welke beslissing wij op welk moment waarover moesten nemen en waarom. Bij elke keuze zetten ze de voor- en nadelen steeds duidelijk op een rij zodat we een afgewogen, geïnformeerde keuze konden maken. We hadden inzicht in wat er nodig was en wat er speelde. Heel prettig.”

Oplossingen: No Waste

“Voordat Office Extensions bij ons langskwam, hadden we 2 andere partijen gesproken. Zij hadden het steeds over het interviewen van medewerkers om te achterhalen welke apps en programma’s zij zoals gebruikten. Office Extensions begon daar niet over dus vroeg ik het zelf maar: ‘Goh moeten jullie dan geen interviews doen?” “Nee joh.” was het antwoord. “Wij zien op afstand wat je allemaal gebruikt.” Dat gaf me vertrouwen dat ze weten waar ze het over hebben en zelf ook echt efficiënt en slim werken.”

Aanpak: No Risk

De klantenservice is super belangrijk voor Cure. Het is het contactpunt voor de burgers, dat mag geen minuut stil liggen. “Office Extensions neemt dat heel serieus. Ze schoven persoonlijk aan bij de klantenservice om te zien hoe dat bij ons gaat. Daarna is er intern bij Office Extensions uitgebreid getest voordat de migratie plaatsvond.” aldus Frans van Strijp.

“We hebben het gevoel bij Office Extensions echt een belangrijke klant te zijn en niet eentje die ze er even snel bij doen. Als ik morgen iets nodig heb, regelen ze dat voor ons.’’

– Frans van Strijp, directeur bij Cure

Foto door Freekje Groenemans

Besparen op hardware

Computers leasen is de goedkoopste optie. Toch? “Dat bleek helemaal niet het geval. Misschien als je een paar duizend computers hebt, maar niet voor het aantal dat wij gebruiken. Office Extensions heeft daarom geadviseerd om ze zelf aan te schaffen. We zijn nu veel goedkoper uit!”

Ook heel fijn: Office Extensions heeft de snoerenbende in de serverruimte opgeruimd. Serieus staaltje patchkabel-management! “Het leek wel spaghetti, maar nu ligt het er heel strak bij.”

Voor:

Na:

Slim overstappen

 

Wil je ook overstappen en slimmer werken binnen je organisatie?
Neem dan contact op: 033 888 1980.
Ons team staat graag voor je klaar.
Neem contact op

T.033-8881980