Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com

Humanitas

“Korte lijnen en directe communicatie, het recept voor een fijne samenwerking”

Vraag: een complete uitrol van nieuwe werkplekken

Humanitas was op zoek een partij voor een warme uitrol van moderne werkplekken. De prijs-kwaliteitsverhouding speelde een grote rol in de zoektocht naar een ICT-partner die dat kon verzorgen. Office Extensions bleek de perfecte match op alle fronten!

Oplossing:

De Moderne Werplek

Een volledige uitrol op locatie

Alle oplossingen

“Office Extensions bleek de perfecte match op alle fronten!”

Maatschappelijke waarde

Humanitas; een landelijke vereniging die zich inzet om krachten van vrijwilligers te bundelen en hulp te verlenen daar waar nodig. “We helpen mensen op verschillende vlakken, die het zelf even niet meer kunnen. We doen dat met zo’n 25.000 vrijwilligers en ruim 400 medewerkers per jaar. Vanuit Amsterdam ondersteunt de ICT-afdeling de beroepsgroep bestaande uit zo een 425 man” aldus Mark Hagen ICT Teamleider van Humanitas. “Met zoveel mensen in dienst die zich voornamelijk richten op hun eigen werk en niet perse affiniteit hebben met ICT, is het belangrijk dat de ICT vóór de mensen werkt.”

– Mark Hagen ICT Teamleider van Humanitas

Korte lijnen en geduld

Toen Humanitas besloot de werkplekken te vernieuwen kwamen ze via een connectie uit het verleden bij Office Extensions terecht. Toen bleek dat Office Extensions precies kon bieden wat Humanitas zocht en voor de juiste prijs, was de keuze snel gemaakt. “dit is ook zeer goed bevallen! De jongens namen ruim de tijd om de medewerkers te begeleiden. De lijnen waren kort en de communicatie was direct. Het was belangrijk dat de uitrol op een warme manier plaatsvond, zodat de medewerkers geen hinder ondervonden.  Ik zou Office Extensions zeker aanbevelen aan andere organisaties”.

–  Mark Hagen – ICT Teamleider van Humanitas

Ook interesse in de Moderne Werkplek?

 

Wil je meer weten over de voordelen en mogelijkheden de Moderne Werplek?
Neem dan contact op: 033 888 1980.
Ons team staat graag voor je klaar.
Neem contact op

T.033-8881980