Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Mobilee

“De tijd van dure consultants wil je niet inzetten voor het installeren van een nieuwe Word-versie.”

Vraag: geen omkijken meer naar basis-ICT

Zo’n 40 consultants moeten op ieder moment, op iedere locatie hun laptop kunnen openklappen en aan de slag kunnen. Zonder haperen, zonder blauw scherm, zonder onaangekondigde updates. Daar zorgen wij voor.

 

Zo kunnen de consultants van Mobilee doen waar zij goed in zijn en blijft de motor draaiende.

Oplossing:

Office 365

Hardware

SharePoint

Migratie naar de cloud

Alle oplossingen

Migratie naar zorgeloos werken in de cloud

“Office Extensions en Mobilee zijn zo’n beetje tegelijk ontstaan. We zijn samen opgegroeid. Lars was verbonden aan het kantoor waar mijn compaan en ik elkaar ontmoetten en het plan opvatte om voor onszelf te beginnen. Dat lukte en ging goed. Tot we een man of 7 voor ons hadden werken en we af en toe ineens met z’n allen naar een laptop met een blauw scherm stonden te turen. Zonde van de tijd! Snel Lars gebeld: zorg jij dat het allemaal werkt! Hij had net Office Extensions opgericht: wij waren zijn eerste klant. En nog steeds zijn we content!”

Leon Brunenberg, partner bij Mobilee

“We zaten eigenlijk altijd al in de cloud, maar nu écht!”

Mobilee helpt bedrijven meer wendbaar, meer datagedreven of meer digitaal te werken. Vaak betekent dat meer, of een betere inzet van ICT. De consultants bij Mobilee hebben dus een kennis-voorsprong qua IT. Zo werkten ze altijd al in de cloud: de S-schijf stond altijd al in een shared-directory. Zo kon iedereen altijd overal bij. Al hoewel… er werd heel wat heen en weer gemaild met bijlages. Ging vaak goed. Maar soms ook niet. En stiekem best veel gedoe.

“Wij dachten, dat gedoe met documenten moet beter kunnen. Sneller, makkelijker. En dat kon! We stapten over naar SharePoint.

Nu sturen we elkaar linkjes, in plaats van losse bestanden, of werken we 100% vanuit SharePoint en komt er nauwelijks nog mail aan te pas. Veel leaner, veel efficiënter. Veel wenbaarder!”

– Leon Brunenberg, partner bij Mobilee

IT: die motor moet gewoon draaien

Sommige bedrijven willen graag alle tools benutten die er zijn binnen de Office 365 familie. Mobilee wil gewoon lekker kunnen werken zonder gedoe. Uiteraard vooroplopen, maar niets nieuws proberen ‘om het nieuwe’. Zoals Brunenberg het stelt: “Om overal, op ieder moment en op ieder apparaat lekker te kunnen werken heb je gewoon een goede infrastructuur nodig. Die maak en onderhoud je niet even zelf. Office Extensions houdt die motor voor ons draaiende. Zodat wij onze tijd niet gaan zitten verdoen met updates van Windows, maar gewoon lekker verder kunnen. Ook fijn voor onze klanten! Want elke minuut die we niet aan gedoe hoeven te besteden, besteden we aan hen.”

 

Bekijk hier de website van Mobilee: www.mobilee.nl.

Slim werken

 

Ook slim werken in een fijne, opgeruimde IT-setting?
Neem dan contact op: 033 888 1980.
Ons team staat graag voor je klaar.
Neem contact op

T.033-8881980