Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Klantcases

Wij helpen onze klanten slimmer te werken, beter te presteren en zo blijvend de competitie aan te kunnen in een zich razendsnel ontwikkelde wereld. Ons uitgangspunt: No Frustration. No Waste. No Risk. We geven klanten (digitale) controle (terug) over hun ICT. Een aantal mooie voorbeelden uit de praktijk!
Afvalbeheerder Cure: betere dienstverlening dankzij Office Extensions
Zo’n 100 medewerkers van Afvalbeheerder Cure zamelen dagelijks afval in van ruim 135.000 huishoudens. Afvalbeheer van A tot Z. Office Extensions beheert de ICT. Van A tot Z.
Stichting Omroep Muziek: in de cloud met Office Extensions
Het ontsluiten van kunst & cultuur voor iedereen. Dat is de ambitie van Stichting Omroep Muziek. Office Extensions helpt hen deze doelstelling te realiseren.
Onze oplossingen

Cloud

Of je nu op kantoor bent of onderweg; Office is er voor jou. Je krijgt gewoon meer dingen voor elkaar in minder tijd.

Telefonie

Met Hosted Telefonie communiceer je via de cloud. Je kunt gebruik maken van ieder toestel.

Dataverbindingen

Met glasvezel (fiber) weet je jezelf verzekerd van superieure snelheid en veiligheid.

,,

‘Het gedigitaliseerde unieke omroeparchief van de Stichting Omroep Muziek, met bladmuziek vanaf het begin van het radio- en televisietijdperk, veilig in de cloud bij Office Extensions'.

,,

'Als ik Office Extensions bel, dan weet ik dat ik binnen afzienbare tijd een compleet nieuwe locatie aangesloten heb op telefonie en internet volgens onze bedrijfsstandaard'.

,,

‘Wie je ook aan de lijn krijgt, je wordt altijd netjes te woord gestaan’.

,,

‘In plaats van een gelikte presentatie geeft Office Extensions interactieve workshops waar wij zelf aan de knoppen mogen zitten'.

T.033-8881980