Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com

Storingen en meldingen

Corona-maatregelen

Beste klant,

De oproep om zoveel mogelijk thuis te werken en persoonlijke contacten te verminderen, hebben wij direct opgevolgd om zo onze verantwoordelijkheid te nemen voor het beperken van de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Dit heeft geresulteerd dat al onze collega’s vanuit huis werken en wij ons kantoor gesloten hebben. Daar is derhalve slechts heel beperkt of in overleg iemand aanwezig.

De veiligheid van onze klanten en collega’s is uiteraard het allerbelangrijkst.

Echter, wij hebben daarnaast ook de verantwoordelijkheid voor het verzorgen van uw ICT-omgeving en ondersteuning voor uw gebruikersorganisatie. Deze verantwoordelijkheid stopt natuurlijk niet bij het thuiswerken of beperken van persoonlijk contact. We zullen daarom de komende weken onze dienstverlening vanuit huis  continueren, veelal zoals u van ons gewend bent. Ons kantoor zal gesloten zijn, of slechts bemand zijn met één persoon. In gevallen waarbij onze fysieke aanwezigheid nodig is, passen we onze werkwijze enigszins aan, zodat we het nationaal beleid zoveel mogelijk kunnen respecteren.

Veranderingen in werkwijze fysieke aanwezigheid

  • Voor uw en onze veiligheid zullen wij periodieke bezoekafspraken op uw bedrijfslocatie opschorten. Eventueel kunnen wij dit op verzoek op afstand invullen. Wij stemmen de bereikbaarheid van de engineer van dienst dan met u af. Bijkomend voordeel hiervan is dat ook uw collega’s die thuiswerken hier laagdrempelig gebruik van kunnen maken. Wilt u hiervan gebruik maken, laat het ons weten.
  • Leveringen van goederen, zullen in overleg per levering met u worden gepland.
  • Installaties van apparatuur stemmen wij per geval met u af.
  • In geval van een calamiteit (grote ICT storing) kunt u uiteraard ook op ons blijven rekenen. Indien we hiervoor op locatie moeten komen, overleggen we per geval met u op welke manier we dit kunnen organiseren.
  • Bij elke noodzakelijk fysiek bezoek, nemen wij de gestelde richtlijnen in acht. Hierbij zullen wij, naast het toepassen van de voorgeschreven hygiëne regels, onder meer geen handen geven en 1,5 meter afstand houden.

Thuiswerken

Er is een grote behoefte om thuis te (kunnen) werken. Veel organisaties zijn hier (technisch) goed op ingericht. Sommige organisatie in mindere mate of hebben hiertoe een beperkte capaciteit. Dat kan zowel met de huidige infrastructuur als met het aantal beschikbare licenties te maken hebben. Wij kunnen u uiteraard van dienst zijn om thuiswerken (veilig) mogelijk te maken of bestaande capaciteit te vergroten. Neem in dat geval even contact met ons op.

Veiligheid

Helaas hebben ons berichten bereikt dat er malafide organisaties zijn die misbruik van de situatie maken door phishingmails te versturen met corona als onderwerp, waaronder nep-corona-infectie-wereldkaarten. Uiteraard beschikt u over een goede virusscanner, maar voorkomen blijft beter dan genezen. Wees daarom extra alert wat je opent.

De huidige situatie is echter slecht voorspelbaar en vraagt doorlopend om beslissingen te nemen dan wel deze te herijken. Wij vragen uw begrip hiervoor en rekenen op uw steun. Wij willen u vragen om https://www.office-extensions.nl/meldingen en uw e-mail geregeld in de gaten te houden. Mocht u dringende vragen hebben dan kunt u terecht bij onze servicedesk via support@office-extensions.nl of 0338881980.

Wij wensen u veel succes en sterkte in deze bijzondere tijd. En bovenal wensen wij u veel gezondheid toe.

Team Office Extensions

T.033-8881980