Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Surface Book

Wat is de Surface Book?

De nieuwe Surface Book laptop is nu nog krachtiger geworden. Dit nieuwe lid van de Surface-familie is gebouwd rondom een nieuwe, innovatieve Performance Base, die kraakheldere en levendige beelden levert met tot wel 16 uur aan acculevensduur. De Surface Book biedt een innovatieve mix van vermogen, grafische prestaties en flexibiliteit. Werk snel met je favoriete programma’s. Creëer rechtstreeks op het scherm met de pen en aanraakfunctie.

Afneembaar PixelSense™-scherm met pen en aanraakfunctie

Met flexibele gebruiksmodi en 6 miljoen pixels in een 13.5 inch-scherm kun je met de Surface Book onbeperkt dingen maken en tegelijkertijd genieten van ongelofelijke resolutie en levensechte kleuren. De Surface is ontworpen voor Windows 10-creators-update en de nieuwste versie van Microsoft Office. De Surface Book maakt maximaal gebruik van iedere innovatie, zoals nieuwe 3D-ervaringen, Windows Ink-werkruimte en de uitgebreide beveiligingsfuncties.

Specificaties

Dezelfde power als een high-performance laptop. De veelzijdigheid van een tablet. De Surface Book biedt alles wat je nodig hebt om met software op professioneel niveau te werken, overal waar je dat maar wilt. Het afneembare 13.5“ PixelSense™ scherm is geoptimaliseerd voor pen en aanraking met een verbijsterende resolutie.

De accuduur is 30 procent langer dan de vorige Surface en gaat nu 16 uur mee. De nieuwe Surface Book draait op een Intel Core i7 van de Skylake-generatie, met een ingebouwde gpu die dubbel zo krachtig is als de vorige generatie. In de laptop zit een Nvidia GeForce GTX 965M.

Service van Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. Met slimme oplossingen en 100% toewijding. Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je Office 365 intensief gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat Office 365 en wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.

*De 1/4 gadgets ¾ mens regel. Aldus het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI)

Jelle
Wil je ook een Surface Book?
Neem dan contact op met Jelle of bel 033 888 1980.
Ons team staat graag voor je klaar.
Neem contact op met Jelle

T.033-8881980