Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Surface Laptop

Wat is de Surface Laptop?

De Surface Laptop is veel meer dan een traditionele laptop, dankzij de unieke combinatie van het beste van Microsoft, waaronder Windows 10 S en Office 365 Personal. Ervaar de luxe van het unieke, met Alcatara® beklede, toetsenbord en typ op een ongekende, comfortabele manier. Dun, superlicht en krachtig met een 7de generatie Intel® Core™ processor en een briljant interactief aanraakscherm – allemaal in een elegante laptop die gemakkelijk in je tas past.

Een verbluffend scherm dat reageert op aanraking

Ervaar snellere, natuurlijkere navigatie op het levendige 13,5-inch PixelSense™ – aanraakscherm. Meer ruimte voor je ideeën met een edge-to-edge beeldscherm en ultradunne randen. De duurzame Corning® Gorilla® Glass 3 helpt het beeldscherm van je laptop te beschermen.

Beveiliging en prestaties

Cloud gemak én de power van apps

Een eenmalige aanmelding (SSO) geef je met Azure AD zakelijk toegang tot bedrijfsdocumenten in de cloud. Het laat je een bedrijfsbeheer oplossing gebruiken, en geeft je zakelijk toegang tot LOB Apps via de Windows Store voor bedrijven.

Een Surface Laptop die bij je past

Surface Laptop vult je persoonlijke stijl aan met de perfecte balans tussen materialen, mooie details en strakke, elegante lijnen. Open de laptop moeiteloos met één hand en voel de warmte en luxe van deze unieke Alcantara ® beklede toetsenbord en armsteun.

De perfecte balans tussen draagbaarheid en prestaties

Je hoeft niet te kiezen tussen power en licht reizen. Met maar 1,2 kilo biedt de Surface Laptop een ideale balans van beide, plus een lange accuduur, tot 14 uur video’s afspelen en een 7de generatie Intel® Core™ processor die zelfs zware bureaubladprogamma’s met gemak aankan.

Service van Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. Met slimme oplossingen en 100% toewijding. Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je Office 365 intensief gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat Office 365 en wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.

*De 1/4 gadgets ¾ mens regel. Aldus het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI)

Jelle
Wil je ook een Surface laptop?
Neem dan contact op met Jelle of bel 033 888 1980.
Ons team staat graag voor je klaar.
Neem contact op met Jelle

T.033-8881980