Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Surface Pro 4

Wat is de Surface Pro 4?

Surface Pro 4 is de tablet die je laptop vervangt. Het heeft een dun scherm met een uitstekende beeldkwaliteit. Het toetsenbord klik je eenvoudig aan de tablet waardoor het te gebruiken is als laptop. De Surface Pro 4 beschikt over de mogelijkheid om te schrijven en te tekenen, zoals je dat op een papieren schrijfblok zou doen.

Besturingssysteem en programma’s

De Surface Pro 4 beschikt over een Windows 10 besturingssysteem. Door dit besturingssysteem kan je eenvoudig alle bekende programma’s draaien zoals Office 365.

  • Word, Powerpoint & Excel.
  • Full HD films en video’s bekijken.
  • Foto’s en video’s bewerken.

Specificaties

De Surface Pro 4 is zeer snel in zijn gebruik en is daardoor perfect voor zakelijk gebruik. Met zijn krachtige SSD harddisk en voldoende geheugen kan je je werkplek overal mee naar toe nemen.

Perfect te docken

Met het docking station koppel je met 1 klik de Surface aan een beeldscherm toetsenbord en muis op je werkplek. De tablet die je laptop verandert wordt zo ineens een volwaardige werkplek.

Service van Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. Met slimme oplossingen en 100% toewijding. Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je Office 365 intensief gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat Office 365 en wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.

*De 1/4 gadgets ¾ mens regel. Aldus het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI)

Jelle
Wil je ook een Surface Pro 4?
Neem dan contact op met Jelle of bel 033 888 1980.
Ons team staat graag voor je klaar.
Neem contact op met Jelle

T.033-8881980