Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Surface Studio

Wat is de Surface Studio?

Verander je bureau in een studio. De Surface Studio is ontworpen voor de creatieve mens. De Surface Studio heeft een 28″-scherm met een resolutie van 4500×3000 pixels en kan kantelen om onder meer tekenen op het scherm mogelijk te maken.

Een briljant scherm voor al uw ideeën

Het scherm is 1,3 centimeter dik en daarmee direct de dunste PC-monitor tot nu toe. Uiteraard ondersteunt het touchbediening. De resolutie is met 4500 bij 3000 pixels zeer hoog: dat zijn 13,5 miljoen pixels, heel wat meer dan de ongeveer 8,2 miljoen pixels van een Ultra HD-scherm. Het scherm ondersteunt de DCI-P3-kleurruimte. Met het ‘zero-gravity’ scharnier en de Surface Pen kun je het scherm gebruiken als tekentafel.

Surface Dial

Een bijgeleverd accessoire is een ronde ‘puck’ waarmee je met aanraakbewegingen zaken als het volume kunt aanpassen, of tijdens het videobewerken voor- en achteruit kunt spoelen. Je kunt de Surface Dial in een aantal apps ook fysiek op het scherm plaatsen, waarna het bijvoorbeeld een kleurenpalet wordt. De Dial geeft een optimale voelbare feedback.

Specificaties

De Surface Studio bezit een Core i5-processor uit de Skylake-generatie, GTX 965M met 2 GB GDDR5-geheugen, 1 TB hybride schijf en 8 GB RAM. De i7-uitvoering heeft 16 GB RAM. Daarnaast is er ook nog een topmodel met 2TB-schijf, 32 GB RAM en GTX 980M (4 GB). De Surface Pen, Dial, Keyboard en Mouse worden altijd meegeleverd.

Service van Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. Met slimme oplossingen en 100% toewijding. Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je Office 365 intensief gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat Office 365 en wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.

*De 1/4 gadgets ¾ mens regel. Aldus het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI)

Jelle
Wil je ook een Surface Studio?
Neem dan contact op met Jelle of bel 033 888 1980.
Ons team staat graag voor je klaar.
Neem contact op met Jelle

T.033-8881980