Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Office Extensions wordt Infradax


Office Extensions werd in 2020 onderdeel van de Infradax Groep. Dat biedt veel voordelen en daarom zetten we in juli de volgende stap. Samen gaan we verder als één organisatie onder de naam Infradax.

Toen Infradax vorig jaar ons bedrijf en NewComm IT uit Assen overnam, ontstond een ijzersterke bundeling van kennis en diensten op het gebied van duurzame en veilige IT infrastructuur, de moderne werkplek en functionele toepassingen van IT. Die situatie bevalt uitstekend: de culturen van de bedrijven passen bij elkaar en klanten profiteren nu al van de voordelen. Door vanaf juli onder één naam verder te gaan, ontstaat een nog krachtigere organisatie, met een duidelijk toekomstdoel. ”Vijftien jaar geleden ontstond Office Extensions”, vertelt medeoprichter Jelle Huurnink, nu Director Operations bij Infradax. “Ons doel was altijd om letterlijk een verlengstuk van bedrijven te zijn en ze te helpen om slimmer te werken, helder zicht te houden op ICT en concurrerend te blijven terwijl alles steeds meer digitaal wordt. Dat bleek een succesvolle strategie. We willen onze kennis verder toepassen en telkens weer verbeteren. Daarom werden we in 2020 onderdeel van de Infradax Group. Nu zetten we samen de volgende stap.”

“In een steeds verder digitaliserende wereld veranderen de behoeftes van onze klanten”, geeft Tjeerd van ’t Veld, managing director van Infradax, aan. “Wij willen ook in de toekomst zo veel mogelijk waarde toevoegen met IT. Om onze specialismes voor iedereen optimaal beschikbaar te stellen, gaan we nu samen de volgende fase in: als één organisatie en onder één naam. Naast een breder portfolio hebben we gezamenlijk nu ook een landelijke dekking.”

Office Extensions - Moderne Werkplek

We blijven met dezelfde mensen werken en behouden onze regionale positie. Onze waardes, zoals laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht, blijven even belangrijk. Door de grotere en nog professionelere organisatie, met een breder portfolio en landelijke dekking, wordt de kwaliteit van de dienstverlening alleen maar beter. “Nu we samen verdergaan kunnen we onze klanten nog beter naar hun doelen loodsen, met controle over hun IT en data”, aldus Huurnink.

In juli voeren wij de naamswijziging volledig door, maar klanten zullen de naam en het logo van Infradax de komende tijd al steeds vaker tegenkomen. Zo is de servicedesk bijvoorbeeld al samengevoegd.

Office Extensions - Back-up

T.033-8881980