Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Ons Verhaal

We zijn 19 jaar, als we elkaar tegenkomen op één van de eerste ICT-opleidingen van Nederland; allebei jongens uit onderwijsgezinnen. Op school hebben we tot dan toe uitgeblonken in anarchie. Onze ouders zijn terecht wanhopig. We vinden elkaar in onze nieuwsgierigheid en onrust. En in een enorme passie voor de mogelijkheden van informatie en communicatietechnologie.

 

Overigens niet dankzij die ICT-studie, maar ondanks. De opleiding is al verouderd als we het eerste studieboek openslaan.

 

Bij onze opeenvolgende werkgevers ontdekken we dat de ICT-afdeling verbetering van processen vaker in de weg zit, dan helpt. De razendsnelle innovaties zijn intern gewoon niet bij te benen. We zien frustratie, stagnatie, verspilling. Dat kan anders, weten we.

 

Ons eigen bedrijf noemen we Office Extensions. We willen letterlijk als (extern) verlengstuk bedrijven helpen bij hun digitale transformatie. De ‘extensie’ die hen helpt slimmer te werken, helder zicht te houden op hun ICT en blijvend de competitie aan te kunnen in een steeds maar door ontwikkelende digitale wereld.

 

En nee, wij doen ook niet alles zelf. In Microsoft vinden we onze internationale evenknie. Zij doen duizelingwekkende investeringen in digitale innovaties. Personal computing, mobile en cloud; het zijn allemaal kleine revoluties. We zijn fan, verbinden ons aan hen. Zoeken daarnaast samenwerking met sterke partijen als Dell en Barracuda.

 

We ontwikkelen de No Frustration, No Waste, No Risk klant-strategie. Vier doelen staan daarbij centraal:

 

1.  Hogere productiviteit (Op de juiste manier de juiste hard- en software gebruiken)
2.  Kostreductie (Klanten betalen alleen wat zij nodig hebben/gebruiken)
3.  Compleet in control (Klanten hebben realtime inzicht in ICT-status via de door ons ontwikkelde ControlCat)
4.  Risicovermindering (Veiligheid, veiligheid, veiligheid. We zijn een van de best gecertificeerde bedrijven van NL)

 

Office Extensions bestaat inmiddels uit een hecht team professionals. Geen doorsnee stuudjes, maar de slimste ICT-jongens en meiden van de klas. We selecteren hen op hun probleemoplossend vermogen. En op hun passie om de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied te beheersen. We zijn een erkend leerbedrijf, scouten mensen tijdens hun stageperiodes. Zien onszelf dan vaak weer lopen. Herkennen onze onrust en onze nieuwsgierigheid. Koesteren dat talent, zeggen we dan.

 

 
 
 
Jelle

Jelle Huurnink

Lars rond

Lars Molenaar

T.033-8881980