Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Beveiliging

Een hecht team van ICT-gespecialiseerde slimste jongens en meiden van de klas dat al meer dan 10 jaar samenwerkt met partijen zoals Microsoft, Dell en Barracuda. Ons doel: jou en je bedrijf digitale controle (terug) geven. Of het nu gaat om (personal) computing, mobile of cloud.

Beveiliging oplossingen
Cloud beveiliging

Met cloud beveiliging beschik je over de volledige bescherming van je e-mail-, data- en cloudinfrastructuur.

Werkplek beveiliging

Geef je medewerkers toegang tot iOS-, Android- en Windows-apparaten met apps en vertrouwde ervaringen via ingebouwde beveiliging die productiviteit niet in de weg zit.

Netwerk beveiliging

We geven je veilige en soepele toegang en beschermen alles wat je doet tegen virussen, zombies, spam, phishing en andere griezelige aanvallen met de beste detectietechnieken.

,,

‘Het gedigitaliseerde unieke omroeparchief van de Stichting Omroep Muziek, met bladmuziek vanaf het begin van het radio- en televisietijdperk, veilig in de cloud bij Office Extensions'.

,,

'Als ik Office Extensions bel, dan weet ik dat ik binnen afzienbare tijd een compleet nieuwe locatie aangesloten heb op telefonie en internet volgens onze bedrijfsstandaard'.

,,

‘Wie je ook aan de lijn krijgt, je wordt altijd netjes te woord gestaan’.

,,

‘In plaats van een gelikte presentatie geeft Office Extensions interactieve workshops waar wij zelf aan de knoppen mogen zitten'.

T.033-8881980