Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging van Office Extensions

Geef je medewerkers toegang tot iOS-, Android- en Windows-apparaten met apps en vertrouwde ervaringen via ingebouwde beveiliging die productiviteit niet in de weg zit. De manier van werken is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. We willen overal en met elk apparaat productief werken, en dat doen we niet alleen. We werken samen met collega’s, klanten, partners en leveranciers. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee voor de IT-afdeling.

Waarom netwerkbeveiliging?

Je wilt een veilig netwerk. Geen kans voor virussen of andersoortige aanvallen. En tegelijkertijd wil je gewoon snel toegang, makkelijk kunnen beheren en ongestoord presteren. Het goeie nieuws is: dat kan. We zijn een van de best gecertificeerde IT-bedrijven. Kennen de laatste state-of the art beveiligingsoplossingen. We geven je veilige en soepele toegang en beschermen alles wat je doet tegen virussen, zombies, spam, phishing en andere griezelige aanvallen met de beste detectietechnieken.

IT-beheer van Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. Met slimme oplossingen en 100% toewijding. Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je de verbindingen optimaal gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.
*De 1/4 gadgets ¾ mens regel. Aldus het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI)
Jelle
Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden?
Neem dan contact op met Jelle of bel 033 888 1980.
Ons team staat graag voor je klaar.
Neem contact op met Jelle

T.033-8881980