Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

ICT-beheer

ICT-beheer van Office Extensions

Met professioneel ICT-beheer van Office Extensions beschik je over het ideale vangnet als je er niet uitkomt. Toegewijd en met alle kennis van gisteren, nu en de toekomst. Live zul je ons niet vaak aantreffen. We opereren proactief en doorgaans op afstand vanuit ons Office Extensions Centre; zo signaleren en verhelpen we hickups voor ze zicht- en voelbaar zijn. 24/7. Onze missie is jouw continuïteit.

Waarom extern ICT-beheer?

Omdat wij er altijd zijn. Met alle know how. Van gisteren, vandaag en morgen. 365 dagen per jaar en 24 uur per dag helpen we je, waar en wanneer je maar wilt. De enige plaats waar je ons niet ziet is op je payroll. We monitoren pro-actief je digitale werkplek, signaleren en verhelpen hick-ups voor jij er last van krijgt.

Daarom kiezen onze klanten voor ons

Het is onze ambitie om de slimste jongens van de klas te zijn voor je. Met oplossingen, producten en services waarmee jij kunt scoren. Jouw communicatie is onze communicatie, jouw presentatie is onze presentatie, jouw resultaten zijn de onze. Daar zijn we op aanspreekbaar. Ook als vangnet bij capaciteitsproblemen of calamiteiten. Wij zijn blij met al onze opdrachtgevers. En zij ook wel een beetje met ons, denken/hopen we. Onze relatie met opdrachtgevers kun je namelijk best duurzaam noemen.

ICT-beheer van Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. Met slimme oplossingen en 100% toewijding. Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je Office 365 intensief gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat Office 365 en wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.

*De 1/4 gadgets ¾ mens regel. Aldus het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI)

Jelle
Wilt u eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden?
Neem dan contact op met Jelle of bel 033 888 1980.
Ons team staat graag voor u klaar.
Neem contact op met Jelle

T.033-8881980