Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Moderne Werkplek

Ervaar volledige controle met de Moderne Werkplek

Onder een moderne werkplek verstaan wij een online omgeving waarin alleen die onderdelen en applicaties worden aangeboden die de gebruiker voor zijn/haar werkzaamheden nodig heeft. De grootste gemene deler zal in ieder geval e-mail, bestanden, interne communicatie (chat/vergaderingen/intranet) bevatten. De beschikbaarheid is feitelijk onafhankelijk van device en locatie.

Microsoft 365

Je bent op zoek naar een betrouwbare en beschikbare werkomgeving met als doel tevreden en efficiënte medewerkers. Afgestemd op jouw eisen en de behoeftes van je collega’s. Dat leidt op zijn beurt tot een flexibele en productievere organisatie, met bedrijfsgroei als resultaat.

Wij bouwen onze Moderne Werkplekken op basis van Microsoft 365, in veel gevallen de Business Premium versie. Met deze versie worden jouw devices voorzien van Windows 10 Pro, de nieuwste versies van Office applicaties en services (Office 365) plus geavanceerde bescherming tegen cyberbedreigingen en apparaatbeheermogelijkheden (EM+S).

Een compleet pakket die wij volledig op jouw organisatie afstemmen. Iedere organisatie heeft nou eenmaal z’n eigen unieke werkwijze.

Office Extensions - Moderne Werkplek
Hoe gaan wij te werk?

Met het begeleiden van organisaties bij de overstap naar een nieuwe of verrijkte ICT-omgeving hebben wij veel ervaring. Office Extensions stelt een transitiebegeleider op die het aanspreekpunt is en zorgt dat alle werkzaamheden correct worden uitgevoerd en inzichtelijk zijn voor de opdrachtgever. 

Belangrijk is dat Office Extensions zichtbaar en benaderbaar is voor mensen voor de opdrachtgever. Dit doen wij door voor en tijdens de werkzaamheden in overleg (een deel van) de communicatie op ons te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een introductie e-mail te sturen en door op elk bureau een Support Quick Reference Card neer te leggen. Uiteraard zijn wij met name bij doorgevoerde wijzigingen tijdens de transitie zoveel mogelijk fysiek aanwezig. 

Office Extensions maakt een Plan van Aanpak, waarin de technische en functionele details van de werkzaamheden worden beschreven, als ook een gedetailleerde planning. Daarnaast stellen wij in overleg met de opdrachtgever diverse (aanvraag) procedures op die het beheer vereenvoudigen.

Moderne Werkplek - Office Extensions

Office Extensions bereidt de eindgebruikers voor op de aangepaste omgeving en instrueert hen bij het eerste gebruik. Wat is er gewijzigd en hoe doe je vertrouwde handelingen in de vernieuwde omgeving (e-mail, bestanden, printen en applicaties). 

Kortom, wij leveren niet alleen een goed functionerende en innovatieve werkomgeving af, we zorgen er ook voor dat degene die ermee moeten werken precies weten wat ze moeten doen. Fijn voor jou maar zeker ook voor ons.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Kijk dan eens bij onze Klantcases naar de transities die wij voor onder andere Afvalbeheerder Cure hebben gerealiseerd.

Office Extensions - Back-up
Misschien ook interessant voor jou:

De digitale werkplek voor Consultants Zorgeloos presteren met optimale digitale werkplekken voor consultants

Phishing Awareness | Voorkom phishing en houd een vinger aan de pols

Back-up & Disaster recovery | Waarom een goed Back-Up & Disaster Recovery beleid cruciaal is voor jouw organisatie

Tip van Office Extensions:

Zijn de PowerPoint presentaties binnen jouw bedrijf saai en lukt het niet om indruk te maken?
​Dan is de PowerPoint plug-in Slidebuilder dé oplossing.

Ervaar zelf wat de slimste jongens m/v van de klas je te bieden hebben

Benieuwd hoe wij jouw werkomgeving zouden vormgeven? Werken jullie met lastige applicaties waarvan je niet zeker bent of deze wel in de cloud kunnen? Neem gerust contact op. We laten jou graag (geheel vrijblijvend) kennis maken met de eindeloze mogelijkheden van de Moderne Werkplek.

Wij bieden een oplossing waarvan je weet dat die bestaat.

    T.033-8881980