Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

OneDrive

Wat is OneDrive?

OneDrive  is de online opslagdienst van Microsoft voor bedrijven en organisaties. Altijd al vooraf geïnstalleerd op Windows 10. Werkt perfect op alle apparaten. Open en deel bestanden en foto’s op je pc of Mac, en op Android- en iOS-apparaten.

Waarom OneDrive?

Met de ingebouwde beveiligingsfuncties, zoals bestandsversleuteling, bescherm je je gegevens. Bewaak, beveilig en identificeer gevoelige informatie met DLP. Natuurlijk voldoet OneDrive aan de algemene en branchespecifieke compliance normen, zoals ISO 27001, HIPAA en meer.

Wanneer OneDrive?

Al je lokaal opgeslagen persoonlijke bestanden worden automatisch met de online opslag van het Microsoft-account gesynchroniseerd. Met OneDrive ben je dus niet meer aan een vaste werkplek gebonden. Heb je verbinding met internet, dan heb je toegang tot je bestanden. Altijd en overal.

OneDrive via Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je OneDrive intensief gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat OneDrive en wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.

*De 1/4 gadgets ¾ mens regel. Aldus het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI)

Rense
Wilt u ook aan de slag met OneDrive?
Neem dan contact op met Rense of bel 033 888 1980.
Ons team staat graag voor u klaar.
Neem contact op met Rense

T.033-8881980