Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

OneNote

Wat is OneNote?

OneNote is het digitale notitieblok. Je maakt je vergaderingsnotities waar je ook bent: thuis, bij een presentatie, workshop of op kantoor. Die notities worden in OneNote automatisch opgeslagen en gesynchroniseerd. En gedeeld, als je dat wenst. Jij bent ondertussen al lang weer ergens anders mee bezig.

Waarom OneNote?

Typ, schrijf of teken in OneNote net zo makkelijk als met een pen op papier. Je zoekt en kopieert beeld van het web en illustreert je ideeën. Krachtig en creatief.

Wanneer OneNote?

OneNote werkt op al je apparaten, van groot tot klein. Neem een foto van die spannende slide en plak ‘m direct in je notitieblok; het kan allemaal met OneNote.

OneNote via Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. We helpen je. Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je OneNote intensief gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat OneNote en wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.

*De 1/4 gadgets ¾ mens regel. Aldus het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI)

Rense
Bent u ook toe aan een geordend notitieblok?
Neem dan contact op met Rense of bel 033 888 1980.
Hij vertelt u er graag meer over.
Neem contact op met Rense

T.033-8881980