Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Phishing Awareness

Voorkom phishing en houd een vinger aan de pols

‘91% van alle datalekken wordt door phishing veroorzaakt.’ Dit betekent dat de belangrijkste schakel, hoe cliché dit ook klinkt, uiteindelijk altijd de medewerker is. Cybercriminelen maken gebruik van simpele psychologische principes om jou en je collega’s te verleiden om tot actie over te gaan.

Motivatie van cybercriminelen kan intellectueel eigendom, bedrijfsspionage of (los)geld zijn. Er valt simpelweg genoeg te halen! Medewerkers móeten weten hoe deze criminelen te werk gaan en hoe het is om in de schoenen van een cybercrimineel te staan. Vanuit dat perspectief ondervinden de medewerkers hoe cybercriminelen handelen en hoe ze zichzelf hiertegen kunnen beschermen.

Tegelijkertijd vinden organisaties het moeilijk om cijfermatig aan te tonen hoe zij dit vormgeven- een belangrijke eigenschap voor uw AVG-dossier. Wij maken bewustzijn eenvoudig en meetbaar.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Het continu zorgdragen voor bewustzijn en herkenning van gevaren bij je medewerkers of collega’s. Evenals het voorkomen van pogingen tot inbraak op je bedrijfsdata waarbij gebruik gemaakt wordt van persoonlijke misleiding van buitenaf.

  • Duidelijk inzicht in het gedrag van je medewerkers op aangeboden misleidende mails
  • Persoonlijke en duidelijke training voor elke medewerker. Vier keer per jaar begeleiding en advies
  • Maximaal terugdringen van geopende phishing mails
  • Coaching bij elke mail die binnenkomt
Nulmeting - Phishing Awareness

Dit alles in de vorm van een trainingstraject van 12 weken. Op locatie en te beginnen met een nulmeting. Zo weten wij precies hoe de huidige situatie eraan toe is. Vervolgens sturen wij gedurende het hele jaar (365 dagen) onaangekondigd phishing mails rond binnen het bedrijf.

Meer weten over hoe de Moderne Werkplek en Security de basis vormen voor jouw ICT-omgeving? Kijk dan eens bij deze blog.

Benieuwd hoe het gesteld is met de weerbaarheid tegen cybercriminaliteit bij jouw bedrijf? Voer dan eens de Basisscan Cybercriminaliteit uit van de Rijksoverheid. Binnen vijf minuten weet je hoe jij en jouw collega’s ervoor staan.

Phishing - Office Extensions
Misschien ook interessant voor jou:

Moderne Werkplek | Onafhankelijk van device en locatie werken in de cloud

De digitale werkplek voor Consultants Zorgeloos presteren met optimale digitale werkplekken voor consultants

Back-up & Disaster recovery | Waarom een goed Back-Up & Disaster Recovery beleid cruciaal is voor jouw organisatie

Tip van Office Extensions:

Zijn de PowerPoint presentaties binnen jouw bedrijf saai en lukt het niet om indruk te maken?
​Dan is de PowerPoint plug-in Slidebuilder dé oplossing.

Ervaar zelf wat de slimste jongens m/v van de klas je te bieden hebben

Benieuwd hoe wij de Phishing Awareness binnen jouw organisatie zouden verhogen? Hebben jullie onlangs te maken gehad met dergelijke cybercriminaliteit? Neem gerust contact op. We laten jou graag (geheel vrijblijvend) kennis maken met de mogelijkheden om jouw collega’s bewust te maken van de hedendaagse risico’s.

Wij bieden een oplossing waarvan je weet dat die bestaat.

    T.033-8881980