Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

SharePoint

Wat is SharePoint?

De ideale intranet update. Alle regels, procedures en formulieren onder controle. Microsoft SharePoint biedt structuur. Pure intelligentie die je overal en met elk apparaat in staat stelt informatie te delen en samen te werken.

Waarom SharePoint?

Beveiliging en compliance zijn key.  Elke workload en op elk apparaat moet volgens hetzelfde beleid geschieden. SharePoint biedt je de beste beveiliging met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van zakelijke software en online services. Ben je eindgebruiker dan werk je lekkerder en productiever. Ben je eindverantwoordelijke dan weet je over de benodigde vereisten voor cloudbeveiliging en -compliance te beschikken.

SharePoint via Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. Met slimme oplossingen en 100% toewijding. Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je SharePoint intensief gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat SharePoint en wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.

Rense
Wil je ook aan de slag met SharePoint voor een betere mappenstructuur en bestandenopslag?
Neem dan contact op met Rense of bel 033 888 1980.
Ons team staat graag voor je klaar.
Neem contact op met Rense

T.033-8881980