Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Skype for Business

Wat is Skype for Business?

Skype for Business van Microsoft: het platform voor effectief werken en communiceren. Alles in één applicatie; chat, aanwezigheidsinformatie, videoconferencing en telefonie. Skype for Business is de werkplek voor efficiëntie. Individueel en samen. We zorgen voor implementatie, informatie, inspiratie en gebruik en voor upscaling.

Waarom Skype for Business?

Vergaderingen opnemen, je scherm delen, online inbellen, samenwerken in realtime voor maximaal 250 personen, gecodeerde (want vertrouwelijke) video- en audiostreams; het kan en we regelen het voor je. Met whiteboards, peilingen, vraag- en antwoordlijsten en ingebouwde IM’s maak je je vergaderingen productiever en prettiger dan ooit.

Skype for Business via Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. Met slimme oplossingen en 100% toewijding.  Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je Skype for Business intensief gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat Skype for Business en wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.

*De 1/4 gadgets ¾ mens regel. Aldus het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI)

Jasper
Wilt u ook aan de slag met Skype for Business voor betere teamcommunicatie?
Neem dan contact op met Jasper of bel 033 888 1980.
Ons team staat graag voor u klaar.
Neem contact op met Jasper

T.033-8881980