Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
Maak eenvoudig en snel een mooie presentatie

Zijn de PowerPoint presentaties binnen jouw bedrijf saai en lukt het niet om indruk te maken? Dan is Slidebuilder dé oplossing. Deze PowerPoint plug-in bevat honderden slides, afbeeldingen, animaties, infographics en iconen. Volledig op maat gemaakt door PowerPoint designers en 100% in de huisstijl van het bedrijf.

Bekijk hieronder de video
,,

Slidebuilder heeft het gebruiksgemak van PowerPoint binnen onze organisatie enorm doen toenemen. En je kunt meer dan presentaties maken, ik ben inmiddels groot fan van de mogelijkheid om rapportages op te maken.

,,

Dankzij Slidebuilder zijn onze presentaties niet langer een ratjetoe van persoonlijke stijlen en voorkeuren van de makers. Door gebruik te maken van de sjablonen zien de presentaties er professioneel uit en kost het minder tijd om ze te maken. Slidebuilder maakt van elke PowerPoint gebruiker een designer.

Slide-bibliotheek met veelgebruikte slides

Zoeken op internet of op de server van je bedrijf naar indrukwekkende PowerPoint slides is verleden tijd. In Slidebuilder vind je alle slides die jij nodig hebt voor je presentatie. Op eenvoudige wijze maak je een bedrijfspresentatie of bijvoorbeeld een pitch-presentatie. Wist je dat PowerPoint ook veel wordt gebruikt voor offertes en verslagen? Deze opties heb je allemaal tot je beschikking in Slidebuilder. Met meer dan 100 slides die aanpasbaar zijn in de huisstijl of die je op maat kunt laten maken, ga je indruk maken met jouw presentatie of document!

Afbeeldingen

De juiste afbeeldingen vinden voor je presentatie is vaak een frustrerende klus. Zoeken via Google levert niet altijd de juist afbeelding met hoge kwaliteit op. Foto’s van het bedrijf waar je werkt staan ergens verstopt op de server in het mapje dat je nooit kunt vinden. Maar dit is verleden tijd met Slidebuilder. Alle foto’s die je nodig hebt staan in een map, in PowerPoint. Hierdoor gebruikte iedereen de juiste afbeeldingen, van de juiste kwaliteit.

Iconen

Wat we vaak zien is dat er veel bulletpoints worden gebruikt in PowerPoint. Dat is visueel niet aantrekkelijk. De eerste stap is om het aantal “bullets” te verminderen op de slide. De tweede stap is het gebruik van iconen. Je zal zien dat de slide er veel beter uit gaat zien als je deze stappen onderneemt. In Slidebuilder zijn alle iconen toegevoegd die jij nodig hebt voor je presentatie. De kleuren kun je instellen naar de kleur die je jij wilt gebruiken.

Support & Inspiratie

De vijfde knop in Slidebuilder leid je naar het platform met alle PowerPoint informatie die jij nodigt hebt. Onze PowerPoint designers zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden, tevens delen we elke week inspiratie voor het maken van een indrukwekkende presentatie en krijg je toegang tot alle online PowerPoint cursussen.

Lars rond
Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden?
Neem dan contact op met Lars of bel 06 11 48 7899.
Ons team staat graag voor je klaar.
Neem contact op met Lars

T.033-8881980