Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Teams

Wat is Teams?

De relatieve nieuwkomer in de markt voor chat en gezamenlijke communicatie. Veilig en efficiënt. Microsoft Teams combineert als het ware de verschillende samenwerkingsfunctionaliteiten van Office 365 in één omgeving. De perfecte tool voor professionele samenwerkingsteams die met een vorm van Word, Excel of PowerPoint werken. En wie doet dat niet?

Waarom Teams?

Teams is de virtuele vergaderzaal, met interactieve whiteboards, archiefkasten met (altijd up-to-date) mappen en een tafelvoetbaltafel. Wil je iets laten controleren door een collega? Dan kan dat in Teams. Schakelen tussen verschillende programma’s is niet meer nodig. Een vergadering opzetten met gedeelde agenda’s? Het kan in Teams. Binnen deze tool heeft elk project zijn eigen chat die weer kan worden gesplitst in meerdere kanalen. Structuur, toegang, zoeken, delen, discussie, privé-gesprekken, toegang voor externe gasten; het kan allemaal. Team bezit zelfs een ingebouwde Meme-Generator. So, no need for formality.

Wanneer Teams?

Als projectmanagementtool. Vanuit de chat interface deel je bestanden en documenten hartstikke makkelijk, zonder eindeloos heen-en-weer-gemail. Delen en in realtime samenwerken: het kan zonder verwarring over de juiste versie. In Teams zijn Word, Excel, SharePoint, Power BI en Outlook volledig geïntrigeerd.

Teams via Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. Met slimme oplossingen en 100% toewijding. Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je Teams intensief gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat Teams en wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.

*De 1/4 gadgets ¾ mens regel. Aldus het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI)

Rense
Wilt u ook aan de slag met Teams?
Neem dan contact op met Rense of bel 033 888 1980.
Ons team staat graag voor u klaar.
Neem contact op met Rense

T.033-8881980