Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Yammer

Wat is Yammer?

Yammer is een besloten sociaal netwerk voor organisaties, gebaseerd op open communicatie. Denk aan ondersteuning bij problemen, feedback op projecten, aanbevolen procedures op sturen, etc. Yammer-groepen zijn groepen mensen die sneller met een project kunnen starten, beter kunnen deelnemen aan discussielijnen en klanten en leveranciers beter kunnen betrekken in gesprekken. Yammer helpt je relevante informatie, groepen, bestanden en personen vinden zodat je je kennis kunt delen, los van afdelingen en tijdzones.

Yammer, verre van jammer

Je profiteert van de kennis binnen je organisatie
Snel soepel verbinding maken met mensen en informatie in je omgeving.

Je houdt je team up-to-date
Betrek je hele team bij wat je aan het doen bent. Deel de problemen. Deel de oplossingen. Zonder voortdurend berichten heen-en-weer te sturen.

Je werkt efficiënter
Besteed minder tijd aan het maken van perfecte e-mailberichten en meer tijd aan het klaren van je klus. Met gesprekken in Yammer deel je gemakkelijker snel informatie over een onderwerp. Je bespreekt het en besluit welke volgende stappen relevant zijn.

Yammer via Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je Yammer intensief gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat Yammer en wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.

*De 1/4 gadgets ¾ mens regel. Aldus het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI)

rense-new
Wil je ook Yammeren binnen je organisatie?
Neem dan contact op met Rense of bel 033 888 1980.
Ons team staat graag voor je klaar.
Neem contact op met Dennis

T.033-8881980