Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Wifi overal

Wifi van Office Extensions

Het aanbieden van een wifi-netwerk gaat verder dan het plaatsen van een wifi-toegangspunt en het doorgeven van een inlogcode aan je medewerkers. Je wil natuurlijk zeker weten dat er geen ongewenste gebruikers op het netwerk zitten. Ook wil je graag weten wat er allemaal gebeurt op dat netwerk. Als de inlogcode in verkeerde handen komt, dan kan het draadloos netwerk immers door onbevoegden worden gebruikt – ook van buitenaf. Als het nodig is, wil je dat de toegang tot je netwerk op ieder moment iemand kan worden ontzegd. Het wijzigen van een wifi-code is vaak omslachtig: alle laptops, telefoons en tablets moeten opnieuw worden ingesteld. Een hele klus! Soms wordt daarom maar vertrouwd op de integriteit van tijdelijke bezoekers of ex-medewerkers – terwijl je dit eigenlijk helemaal niet wil.

Alleen gewenste apparaten in jouw netwerk

Je krijgt optimale controle over jouw draadloos netwerk door onder andere zelf te bepalen welke telefoons, computers of tablets (devices) toegang mogen hebben tot het wifi-netwerk. Elk device heeft een unieke, herkenbare code en wij stellen in welke devices toegang tot het wifi-netwerk kunnen krijgen. Zelfs voor mensen die de code kennen, is het dan onmogelijk om met ongewenste devices op je wifi-netwerk te komen. Devices die mogelijk virussen of andere ongewenste problemen binnen jouw netwerk kunnen veroorzaken, komen dus niet op je netwerk.

Wel of niet video’s bekijken (op Facebook)

Je bepaalt wat je netwerkgebruikers op het netwerk mogen. Mogen ze gebruikmaken van Facebook, ja of nee? Als dat niet mag, dan beperken we de mogelijkheden tot het gebruik van Facebook, overeenkomstig jouw wensen. Wil je niet dat video’s van internet bekeken worden? Omdat het gewoonweg niet mag of omdat het kan zorgen voor een flinke toename van het gebruik op een beperkte internetverbinding? Wij schakelen de mogelijkheid om video te streamen dan gewoon voor je uit.

Hoe meer mensen op een wifi-netwerk, hoe drukker het verkeer op dat netwerk. Vaak ontstaan er dan problemen. Er kunnen bijvoorbeeld meer mensen zijn dan dat een wifi-toegangspunt aankan, waardoor sommige mensen niet meer op het netwerk kunnen komen. Wanneer veel gebruikers gelijktijdig werken, ontstaat traagheid of zelfs instabiliteit. Dat hoeft niet te gebeuren als het draadloos netwerk op de juiste manier wordt beheerd. En dat kunnen wij van Office Extensions. Wij bekijken realtime het gebruik en zien grafisch meteen waar de knelpunten ontstaan. We beheren zorgvuldig zowel het gebruik als de bandbreedte. Daardoor heb je voortdurend de beschikking over een goed functionerend, en stabiel, wifi-netwerk!

IT-beheer van Office Extensions

25% van het succes van technologische innovaties wordt bepaald door de technologie zelf. 75% van het succes komt voort uit hoe mensen er mee omgaan*. Wij helpen je die 75% te realiseren. Met slimme oplossingen en 100% toewijding. Bijzonder dat daarna de klantgerichtheid, de omzet en de winst toenemen. Wij laten je zien hoe je de verbindingen optimaal gebruikt en hoe je je ook de complexere oplossingen simpel eigen maakt. Wil je een voorproefje? Doe mee aan een Inspiratie Sessie. Kun je direct zien wat wij als je Office Extensions voor je kunnen doen. Natuurlijk vrijblijvend. Voor meer info kun je je hier ook melden.

*De 1/4 gadgets ¾ mens regel. Aldus het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI)

Jelle
Wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden?
Neem dan contact op met Jelle of bel 033 888 1980.
Ons team staat graag voor je klaar.
Neem contact op met Jelle

T.033-8881980