Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

VACATURE: Business developer (on hold)

Business developer
voor een super business model
Wij hebben een prachtig business model, weten alles van technologiewerkplekbeheer, hard- en software. Maar om cold canvas leads te werven of van een prospect een klant te maken? Dat is een ander vak. Het jouwe? 
Aan de slag in AMERSFOORT*
* Amersfoort is een stad en gemeente in het oosten van de Nederlandse provincie Utrecht in het midden van het land. De gemeente telt 156.294 inwoners (1 januari 2019, bron: CBS)

Wat je gaat doen…

 

Ons helpen onze concurrentiekracht te vergroten en onze positie op de markt te versterken. Daar hebben we al best veel stappen in gezet. Zo hebben we een mooi business model ontwikkeld dat uit maar 6 woorden bestaat: No Frustration. No Waste. No Risk. Het zijn de drie grootste knelpunten die ondernemers noemen als ze het hebben over hun ICT-beheer. Het is de perfecte leidraad om, samen met de commercieel directeur, je business doelstellingen en eventuele nieuwe producten op te baseren. En jawel: nieuwe klanten binnen te halen. Spreekt voor zich dat we je aan alle kanten zullen ondersteunen.

Fijn als je thuis bent in de ICT. Dat helpt je vast de business doeltreffend te developen. Maar we geven je ook graag alle ruimte om de benodigde IT-kennis op te doen. En alle support.

Commercieel talent

Affiniteit met IT!

HBO werk- en denkniveau

Stevige commerciële ervaring

…bij ons

 

We zijn een van de best gecertificeerde ICT-bedrijven in Nederland. Onze collega’s zijn dan ook stuk voor stuk de slimste jongens m/v van de klas of zijn dat aan het worden. Ieder op zijn eigen expertise maar met dezelfde drive: we bieden onze klanten weergaloze service. Zo dragen we ons 3x NO-uitgangspunt uit: No Frustration. No Waste. No Risk.

Intern geldt hetzelfde. We willen dat jij kunt pieken. Zodat je met plezier naar je werk gaat, geen vaardigheden onbenut laat en dus op de top van je kunnen zit. We bieden je een goed opleidingsplan. En ruimte om op jouw manier tot de beste resultaten te komen. Samen helpen wij elkaar en onze klanten elke dag een beetje slimmer te worden.

Solliciteer direct
Werken bij ons
Werktijden = 9 tot 5. Nee, grapje.

Als jij graag supervroeg je bed uit wil, vooral lekker doen. Ben jij pas écht wakker om 10.30 uur? Zien we je dan. We hebben je er het liefst bij op het moment dat jij piekt.

Werkplek = flex

Werk je af en toe liever thuis? Full focus en gezellig voor de kat? Prima. Wil je juist een vast bureau en een eigen perforator op de zaak? Dan regelen we dat. Presteren doe je waar het jou uitkomt.

Vakantie = flex

Moet jij heel nodig wat langer keihard surfen in Australië? Gaaf man. Bij ons kan dat. Nieuwe energie, daar houden we van.

Opleiding = key

Groeien is het echte werk. Dus lekker investeren in jezelf en je toekomst. Thuis, op de zaak, wat jij wilt. Natuurlijk: ieder slimste jongetje m/v van de klas een eigen opleidingsbudget.

Regelingen = geregeld

Pensioen? Reiskosten? Check. Goed salaris? Standby-vergoeding? Check. Sommige dingen wil je niet flexibel, maar gewoon strak vastgelegd. Waarvan akte.

Gezelligheid = check

Stoom afblazen houdt je scherp. Dus serveren we goede lunches, drinken we graag een borrel samen en gaan we vaak iets vets doen. Barbecuen in de winter enzo. Even op en neer naar Antwerpen. Gewoon omdat het kan. Super cool.

Lars rond
Interesse om een van onze nieuwe Business developers te worden? Neem contact op met Lars:
Mail Lars

Bel Lars

Whatsapp Lars

Reacties van recruiters worden niet op prijs gesteld.

T.033-8881980