Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam posuere varius magna, ut accumsan quam pretium vel. Duis ornare felis

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
(+44) 871.075.0336
ouroffice@cortex.com
 

Veelgestelde vragen

1. Wat is Office 365, welke onderdelen bevat het allemaal? En wat is het verschil met Microsoft Office?

‘Office 365’ heeft betrekking op abonnementen met toegang tot Office-toepassingen en andere productiviteitsservices die via internet worden aangeboden (cloudservices). De meest gebruikte Office 365-applicaties voor bedrijven zijn Exchange online e-mail (LINK), Skype for Business (LINK), SharePoint (LINK), OneDrive voor bedrijven (LINK).

2. Op hoeveel apparaten kan ik Office installeren als ik een abonnement op Office 365 heb?

Met één licentie kunt u Office op maximaal vijf pc’s of Macs, vijf tablets en vijf smartphones installeren. U kunt hybride Windows-apparaten, zoals de Microsoft Surface Pro, als pc of als tablet tellen.

3. In hoeveel dagen implementeer ik Office 365?

Office Extensions begeleidt de migratie van organisatie en data naar de Microsoft cloud. Office Extensions volgt het advies van Microsoft om gefaseerd over te stappen naar Office 365. Office Extensions hanteert een standaard aanpak hiervoor.

4. Wat voor verschillende licenties zijn er van Office 365?

Office 365 abonnementen die wij ondersteunen zijn:

  • Professionals en kleine bedrijven
  • Non profit
  • Education
  • Business premium
  • Office 365 E1
  • Office 365 E3
  • Office 365 E5
  • Microsoft 365
5. Is Office 365 wel veilig genoeg?

Dit is een van de grootste angsten die bedrijven hebben over de cloud. Wist u dat deze angst ongegrond is? Uw ICT-team beheert de toegang, stelt rechten en beperkingen in en geeft toegang aan smartphones. Uw bedrijf blijft de volledige eigenaar: u behoudt de rechten op, aanspraken op en belangen in de gegevens die in Office 365 zijn opgeslagen. Het is wel aan te raden om extra cloud-beveiligingsoplossingen voor uw eindgebruikers.

6. Hoe vaak is er storing wanneer ik kies voor Office 365?

U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de wetenschap dat services gegarandeerd 99,9% beschikbaar zijn met een SLA met financiële garantie.

7. Is Office 365 maandelijks opzegbaar?

Bij Office 365 Business kunt u  kiezen voor een maand- of een jaarabonnement. Wanneer u kiest voor een maandabonnement, kunt u het abonnement op elk gewenst moment kosteloos opzeggen. Voor jaarabonnementen waarbij per maand wordt betaald, geldt dat er mogelijk extra moet worden betaald als het abonnement vroegtijdig wordt opgezegd.

8. Is Office 365 te gebruiken op elk apparaat?

U kunt Office 365 op meerdere apparaten installeren, zoals pc’s, Macs, Android-tablets, Android-telefoons, iPad’s en iPhone’s. Als u een actief Office 365-abonnement hebt dat de desktopversie van Office omvat, beschikt u altijd over de meest recente versie van deze toepassingen.

9. Is internettoegang verreist voor het gebruik van Office 365?

Je hebt een internetverbinding nodig om alle Office 365-abonnementen te kunnen installeren en activeren, en om je abonnementsaccount te beheren. Je hebt ook een internetverbinding nodig voor toegang tot de cloudproductiviteitsservices van Office 365, zoals e-mail, vergaderingen, IT-beheer en andere services.

Veel Office 365-abonnementen omvatten ook de desktopversie van Office, bijvoorbeeld Office 365 Business Premium en Office 365 Enterprise E3. Een van de voordelen van de desktopversie van Office-programma’s is dat je offline kunt werken. Bovendien wordt al je werk automatisch gesynchroniseerd zodra je weer verbinding maakt met internet. Zo weet je zeker dat je documenten altijd up-to-date zijn. De desktopversie van Office wordt ook automatisch bijgewerkt wanneer je verbinding maakt met internet. Dit betekent dat je altijd met de nieuwste versie van de programma’s kunt werken. Office 365-abonnementen vergelijken.

10. Hoeveel opslag in OneDrive krijg ik ter beschikking als ik Office 365 aanschaf?

U ontvangt 1 TB (1000 GB) opslagruimte per gebruiker wanneer u kiest voor OneDrive. Mocht u meer nodig hebben, dan is het mogelijk om meer aan te schaffen.

11. Hoeveel gebruikers worden er in Office 365 ondersteund?

Office 365 is in hoge mate schaalbaar en kan zowel eenmansbedrijven als ondernemingen met duizenden gebruikers ondersteunen. Abonnementen voor Office 365 Business zijn het meest geschikt voor bedrijven met 1 tot 300 gebruikers.

Office 365 Enterprise-abonnementen is geschikt voor alle bedrijven, of ze nou één werknemer hebben of meer dan 50.000 gebruikers.

T.033-8881980